MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Koordinatorica akcije Rada BorićKoordinatorica akcije Rada BorićNa Valentinovo, 14. II. 2020. godine, okupljenim ženama u Glini podijeljeno je preko 150 paketića koji su dan ranije skupljeni u Zagrebu. To je učinjeno u okviru ovogodišnje akcije "Žene jače od potresa – solidarno sa ženama Banije", koju je organizirala inicijativa "Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama", i nakon prigodnog kulturnog programa u kome je ukazano da su žene podnijele najveći teret borbe s koronavirusom te da, osim ekonomskog, trpe i nasilje na radnom mjestu ili u obitelji.

Regionalna koordinatorica inicijative "Milijarda ustaje" Rada Borić naglasila je da su žene u vrijeme pandemije i potresa, prvo u Zagrebu, a onda i na Baniji, preuzele različite uloge na prvoj liniji borbe.

Nedjelja, 14. 02. 2021.

Sretan Dan zaljubljenih

ValentinovoValentinovo(Vidjeti i OVDJE)

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok