MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir
Petak, 28. 08. 2020.

Crtanje 3D-ruke u "Oazi"

Dječja radionica u dvorištu Društvenog centraDječja radionica u dvorištu Društvenog centra(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 28. VIII. 2020. godine, s početkom u 17 sati, u dvorištu Društvenog centra u Belom Manastiru, nakon skoro šestomjesečne pauze, održana je nove dječja radionica. Posljednja radionica održana je 6. III. 2020, nakon čega se radionice nisu održavale zbog pandemije uzrokovane koronavirusom. Kako je još uvijek lijepo vrijeme, a i zbog svih preporuka vezanih uz pandemiju, radionica je održana vani.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

(O Bazenima: ovdje)

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U "Glasu Slavonije" od 28. VIII. 2020. godine (broj 31.464, str. 15) objavljen je članak vukovarske dopisnice Dragane Korpoš pod naslovom "Edukacija za pisanje EU projekata > Slijedi im obrana završnih radova". U članku je riječ o besplatnom osposobljavanju za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

U članku se spominju Udruga žena Vukovar kao nositelj projekta te još tri partnera na projektu: Mirovna grupa Oaza Beli Manastir, Centar za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca te virovitička udruga "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja".

Kao ilustracija uz članak objavljena je fotografija (na kojoj je i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić) s početne konferencije spomenutog projekta, održane 29. I. 2020. godine u Kongresnoj dvorani Bauer Hotela Lav u Vukovaru (vidjeti OVDJE).

Isti članak objavljen je i na web-portalu "Glasa Slavonije" s datumom 28. VIII. 2020. (vidjeti OVDJE).

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok