MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Bariša Boras, Eva Balatinac, Vlado Stupar i Davorin TaslidžićBariša Boras, Eva Balatinac, Vlado Stupar i Davorin Taslidžić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 18. VI. 2020. godine, s početkom u 18 sati, na Boćalištu "Langova bara" u Belom Manastiru (Ulica kralja Petra Svačića b.b.) održano je javno predstavljanje fotomonografije "Kuća boćanja : Fotozapisi o boćarskom klubu 'Vid' Beli Manastir" autora Bariše Borasa. Knjigu je krajem 2019. godine, u suradnji s Boćarskim klubom 'Vid', izdao belomanastirski Zavod za baranjsku povjesnicu kao treću knjigu u svojoj "biblioTECI / Sport u Baranji".

Vesna Nedić, Damir Mendler i Tomislav RobVesna Nedić, Damir Mendler i Tomislav RobKako smo pisali OVDJE, u svibnju 2020. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka za 25 potrebitih i ugroženih građana Belog Manastira i prigradskih naselja. Nakon što su u veljači 2020. godine potrošena sva sredstva odobrena za tople obroke kroz projekt "Pomoć najugroženijim građanima Grada Belog Manastira" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, tu socijalnu uslugu nastavio je financirati Grad Beli Manastir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok