MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir
Ponedjeljak, 15. 06. 2020.

Predaja promidžbenog materijala (4)

Paraf na potpisnoj listi svjedoči da je promidžbeni materijal preuzetParaf na potpisnoj listi svjedoči da je promidžbeni materijal preuzetNa predaju promidžbenog materijal projekta "Nova znanja – nove prilike", zakazanu za 10 sati u ponedjeljak, 15. VI. 2020. godine, na ulazu u Regionalni ured Osijek Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (vidjeti OVDJE), zbog privatnih obaveza nije mogao doći Marko Perković iz Josipovca, osmi polaznik osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Ponedjeljak, 15. 06. 2020.

Predaja promidžbenog materijala (3)

Koordinatorica Vesna Nedić s polaznicama osposobljavanjaKoordinatorica Vesna Nedić s polaznicama osposobljavanja(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Nakon što je predala promidžbeni materijal projekta "Nova znanja – nove prilike" Katarini Gaćina u Belom Manastiru (vidjeti OVDJE) i Dijani Galošević u Belišću (vidjeti OVDJE), koordinatorica tog projekta za Osječko-baranjsku županiju Vesna Nedić sastala se u ponedjeljak, 15. VI. 2020. godine, s početkom u 10 sati, na ulazu u Regionalni ured Osijek Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), s pet (od ukupno osam) polaznica osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU. Na sastanku su bile (na slici): Ankica Pašalić (Osijek), Anita Drenjančević (Bilje), Jasminka Paunović (Osijek), Maja Štraub (Magadenovac) i Ivana Miličević (Višnjevac).

Ponedjeljak, 15. 06. 2020.

Predaja promidžbenog materijala (2)

Potpis svjedoči da je materijal predanPotpis svjedoči da je materijal predanU ponedjeljak, 15. VI. 2020. godine, oko 9 sati, koordinatorica na projektu "Nova znanja – nove prilike" za Osječko-baranjsku županiju Vesna Nedić predala je u Belišću promidžbeni materijal Dijani Galošević, polaznici osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU. Toj polaznici predan je isti promidžbeni materijal kao i Katarini Gaćina iz Belog Manastira, o kojoj smo pisali OVDJE.

Dodatna briga za starije osobeDodatna briga za starije osobe

Od 2011. godine, kada su Ujedinjeni narodi u rezoluciji 66/127 ukazali na važnost osvještavanja problema nasilja nad starijim osobama, 15. lipnja obilježava se kao Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad starijim osobama.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok