MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

'Oazina' zabavna radionica za djecu'Oazina' zabavna radionica za djecu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 7. II. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je trideset i prva "Oazina" zabavna radionica za djecu. Veljača je počela. Kako mnogi kažu: "mjesec ljubavi". Bliži se Valentinovo, Dan zaljubljenih, pa je i radionica u "Oazi" bila vezana uz tu temu. Djeca su izrađivala srca i medvjediće od gipsa.

Okrugli stol u Velikoj vijećnici u OsijekuOkrugli stol u Velikoj vijećnici u OsijekuU petak, 7. II. 2020. godine, s početkom u 11 sati, u Velikoj vijećnici u Županijskoj ulici u Osijeku, a u sklopu projekta "Žene u crvenom", održan je okrugli stol na temu "Moždani i srčani udar u žena". Uime Mirovne grupe Oaza na okruglom stolu je bio Neno Radić.

Regionalni ured HZZ-a u OsijekuRegionalni ured HZZ-a u OsijekuU petak, 7. II. 2020. godine, u Regionalnom uredu Osijek Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić imala je sastanak s voditeljicom Odjela za tržište rada Ankicom Vučković i savjetnicom Kristinom Filipović.

Sastanak je upriličen zbog predstavljanja projekta "Nova znanja – nove prilike". Nositelj projekta je Udruga žena Vukovar, a "Oaza" je na njemu partner za Osječko-baranjsku županiju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok