MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir
Četvrtak, 20. 06. 2019.

Rode na banderi… (2)

Rodino gnijezdo navrh bandereRodino gnijezdo navrh banderePrije osam godina, 28. V. 2011., objavili smo na ovoj web-stranici zanimljivu ilustriranu vijest (pogledati OVDJE), u kojoj je pisalo i ovo: "... u Bolmanu. Na početku Ulice Vuka Karadžića, uz ogradu grunta na kome je nekad bio poznati Bogdin bircuz, na visokoj banderi koja više ne služi svrsi zbog koje je tu postavljena, nalazi se gnijezdo u kome jedan par roda mirno i neometano odgaja svoje potomstvo."

Ta je bandera još uvijek na istom mjestu, na njoj se i danas nalazi gnijezdo, a u njemu "par roda mirno i neometano odgaja svoje potomstvo". Ne možemo znati je li to isti par od prije osam godina, ali je lijepo primijetiti da rode u Bolmanu nitko ne uznemirava.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok