MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovor'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovor"Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Osječko-baranjskoj županiji u Osijeku, u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, potpisala je ugovor o financiranju projekta "Baranjski leksikon".

Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga u kulturi Osječko-baranjske županije u 2019. godini. Vrijednost projekta je 1.000 kuna.

Plan raspodjele sredstava prema Programu javnih potreba u kulturi na području Osječko-baranjske županije za 2019. godinu može se vidjeti na web-stranici Županije OVDJE. "Oazin" projekt naveden je u Tablici 2. pod brojem 27.

Ponedjeljak, 10. 06. 2019.

Poziv na Festival Puta svile

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Godina 2019. obilježava se kao hrvatsko-kineska godina kulture i turizma pa je Hrvatska ove godine domaćin Festivala Puta svile, koji će se u Osječko-baranjskoj županiji održati od 14. do 16. VI. i to na tri lokacije, u Osijeku, Đakovu i Belom Manastiru.

Program za 16. VI. 2019. (nedjelja), 18:00 sati
Etnološki centar baranjske baštine, Beli Manastir

  • Kalinke (Rusija)
  • Kaligrafija – umjetničko slikanje (Mongolija)
  • Master Zhang – Ta chi – performans (Kina)
  • Rashmi Bhat – tradicionalna indijska glazba (Indija)
  • Franolić – Ćulap duo (Iran)
  • Azerbajdžanski narodni plesovi (Azerbajdžan)
  • Derviši (Turska)
Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok