MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Kril Naumov i Ante BlaževićKril Naumov i Ante Blažević(Fotoalbum se može vidjeti ovdje i ovdje-BaranjaMedija)
(Videosnimci BaranjaMedije: ovdje i ovdje)

U petak, 5. IV. 2019. godine, s početkom u 19 sati, u Dvorani za produkcije Umjetničke škole Beli Manastir održan je koncert Kirila Naumova (violina) i Ante Blaževića (klavir). Na programu su bile obrade opernih i operetnih arija te ostalih popularnih kompozicija. Koncert je organizirao Grad Osijek u okviru 7. koncertnog ciklusa "Osječka glazbena srijeda" (12. koncert u glazbenoj sezoni 2018/2019).

Dani medijske pismenostiDani medijske pismenostiU organizaciji Agencije za elektroničke medije i Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, u suradnji s brojnim partnerima i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja, od ponedjeljka do petka, 8-12. IV. 2019. godine, održat će se drugi Dani medijske pismenosti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok