MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

'Pozitivna struja volonterstva''Pozitivna struja volonterstva'U četvrtak, 4. IV. 2019. godine, u Zagrebu, u Hotelu Dubrovnik Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizirao je Nacionalnu konferenciju o volonterstvu "Pozitivna struja volonterstva", koja je ponudila priče uspješnih primjera razvoja volonterstva, panel i radionice stručnjaka iz različitih područja volontiranja te uspostavljanje kontakata i razmjenu iskustava s organizatorima volonterskih programa i volonterskim centrima.

Kao predstavnik "Oazinog" volonterskog centra, lokalnog volonterskog centra iz Belog Manastira, konferenciji je prisustvovao Neno Radić.

Društvena igra 'Rummikub' (ili 'Rummy')Društvena igra 'Rummikub' (ili 'Rummy')U sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, od desetog mjeseca 2018. godine u "Oazinom" dnevnom boravku organiziraju se druženja za osobe iznad 60 godina. Na tim druženjima uglavnom se igraju društvene igre: "čovječe, ne ljuti se", "Rummikub" i ostale, po izboru korisnica. Tako je bilo i u četvrtak, 4. IV. 2019. godine, od 16 do 18 sati.

Razred 4.b učiteljice Mirele TurkRazred 4.b učiteljice Mirele Turk(Fotoalbum 4.b-razreda može se vidjeti ovdje)

U četvrtak, 4. IV. 2019. godine, u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u OŠ Darda održane su prve radionice u četvrtim razredima.

Radionice su održane u 4.a-razredu učiteljice Gordane Vesić i u 4.b-razredu učiteljice Mirele Turk. U 4.a bilo je 12, a u 4.b 14 učenika. Kako je vidljivo iz fotografija, radionice su prošle u veselju i učenici su uživali.

Vesna Nedić i Petar Tokić (Grad Beli Manastir)Vesna Nedić i Petar Tokić (Grad Beli Manastir)U četvrtak, 4. IV. 2019. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Gradu Belom Manastiru potpisala je ugovore o financiranju "Oazinih" projekata.

Grad Beli Manastir odobrio je tri projekta Mirovne grupe Oaza: dva u prioritetnom području Socijalna zaštita: "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe" – 70.000 kn i "Sajam udruga Baranje 2019." – 4.000 kn te jedan u prioritetnom području Kultura: "Grad Beli Manastir u Baranjskom leksikonu" – 2.000 kn. Za prvi "Oazin" projekt odobren je najveći iznos, no valja imati na umu, kao i prijašnjih godina, da se on u potpunosti koristi za kupnju toplih obroka i da se iz njega "Oaza" ne financira ni na koji način.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok