MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Društvena igra 'Rummikub' (ili 'Rummy')Društvena igra 'Rummikub' (ili 'Rummy')U sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, od desetog mjeseca 2018. godine u "Oazinom" dnevnom boravku organiziraju se druženja za osobe iznad 60 godina. Na tim druženjima uglavnom se igraju društvene igre: "čovječe, ne ljuti se", "Rummikub" i ostale, po izboru korisnica. Tako je bilo i u četvrtak, 4. IV. 2019. godine, od 16 do 18 sati.

'Pozitivna struja volonterstva''Pozitivna struja volonterstva'U četvrtak, 4. IV. 2019. godine, u Zagrebu, u Hotelu Dubrovnik Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizirao je Nacionalnu konferenciju o volonterstvu "Pozitivna struja volonterstva", koja je ponudila priče uspješnih primjera razvoja volonterstva, panel i radionice stručnjaka iz različitih područja volontiranja te uspostavljanje kontakata i razmjenu iskustava s organizatorima volonterskih programa i volonterskim centrima.

Kao predstavnik "Oazinog" volonterskog centra, lokalnog volonterskog centra iz Belog Manastira, konferenciji je prisustvovao Neno Radić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok