MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Predavač Neno Radić i polaznik Ljubomir OrošPredavač Neno Radić i polaznik Ljubomir OrošOd 25. IX. 2018. pa do kraja travnja 2019. godine, po dogovorenim datumima s polaznicima, u "Oazinom" dnevnom boravku održavala se informatička obuka za osobe starije od 60 godina u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III". Obuku je vodio "Oazin" zaposlenik Neno Radić, inženjer računarstva. To je treća po redu obuka po gore spomenutom projektu. Ovaj puta obuku je pohađalo ukupno 15 polaznika.

Zbog veće zainteresiranosti, također u dogovoru s polaznicima, organiziran je i dodatni program osposobljavanja za rad na "pametnim" mobitelima, gdje su zainteresirani korisnici – pored kraće obuke – predavaču mogli postavljati bilo kakva pitanja u vezi s njihovim mobitelima.

Kliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatu

Belomanastirski SKUD "Jovan Lazić", uz tehničku pomoć Centra za kulturu Grada Belog Manastira, priređuje u belomanastirskoj kinodvorani u subotu, 4. V. 2019. godine, s početkom u 19 sati, koncert s naslovom "U kolu sa prijateljima".

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok