MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

U srijedu, 24. IV. 2019. godine, s početkom u 16 sati, u prostorijama osječke Udruge za rad s mladima Breza, Ulica Lorenza Jägera 12, održana je izvanredna skupština Mreže SOS-NET pružatelja socijalnih usluga. Mirovnu grupu Oaza na skupštini je predstavljala projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Dnevni red izvanredne skupštine bio je sljedeći:

Volonterka Milka KodilaVolonterka Milka Kodila

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 24. IV. 2019. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma. Druženje je organizirala "Oazina" zaposlenica Jelena Opačić-Matijević, a u akciji je učestvovalo pet volonterki: Anica Frič, Katica Stupar, Klara Trajković, Milka Kodila i Mirjana Ćosić.

Srijeda, 24. 04. 2019.

Čuvajmo našu Zemlju

Bar razmislite o ovim pravilima...Bar razmislite o ovim pravilima...

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Grad Beli Manastir, Turistička zajednica Baranje, Policijska postaja Beli Manastir i Caffe bar "Kod Mike" organiziraju 1. svibnja / 1. maja 2019. godine, s početkom u 10 sati, proslavu Međunarodnog praznika rada na Šećeranskom jezeru kod Belog Manastira. Program proslave uključuje zabavne sadržaje za cijelu obitelj:

  • turnir u malom nogometu
  • family bubble football
  • tobogani na napuhavanje
  • vožnja kanuima
  • "Biciklirajmo biciklima" – sigurno u prometu
  • prvosvibanjska gastroponuda
  • besplatan grah za posjetioce u 13 sati
  • nagrade za najuspješnije učesnike

(Fotoalbum BaranjaMedije s proslave 2018. godine)

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok