MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Donacija etnorestorana 'Baranjska kuća'Donacija etnorestorana 'Baranjska kuća'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Preduskršnja subota, 20. IV. 2019. godine, bila je neradni dan, a neradnim i prazničnim danima "Oaza", zbog nedovoljnih financijskih sredstava, nije u mogućnosti dostavljati besplatne tople obroke svojim korisnicima. Ipak, ta subota bila je izuzetak.

'Oazin' štand na Uskršnjem sajmu'Oazin' štand na Uskršnjem sajmu(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U subotu, 20. IV. 2019. godine, s početkom u 10 sati, na belomanastirskom Trgu slobode Turistička zajednica Baranje i Etnološki centar baranjske baštine organizirali su Uskršnji sajam s brojnim štandovima lokalnih proizvođača i udruga (među kojima je bila i Mirovna grupa Oaza).

'Zekina kućica' na Uskršnjem sajmu'Zekina kućica' na Uskršnjem sajmu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 20. IV. 2019. godine, održan je Uskršnji sajam u Belom Manastiru u organizaciji Turističke zajednice Baranje i Etnološkog centra baranjske baštine. Na sajmu su učestvovali mnogi lokalni proizvođači i udruge, među kojima je bila i "Oaza".

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok