MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Glavna skupština Ujedinjenih naroda proglasila je 2. travnja Svjetskim danom svjesnosti o autizmu. Time se želi skrenuti pažnja javnosti diljem svijeta na sve veći problem tog složenog poremećaja, koji se kod pojedinaca najčešće razvije u prve tri godine života i uglavnom traje do kraja života.

Godine 2019. Svjetski dan svjesnosti o autizmu u Hrvatskoj se obilježava pod motom: "40 godina sustavnog zanemarivanja obitelji s autizmom u Hrvatskoj". Prošlo je, naime, punih 40 godina od osnivanja prve udruge roditelja djece s poremećajem autističkog spektra, a gotovo svi problemi s kojima su se roditelji susretali davne 1979. ostali su neriješeni do danas.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U petak, 5. IV. 2019. godine, s početkom u 19 sati, u Dvorani za produkcije Umjetničke škole Beli Manastir održat će se koncert Kirila Naumova (violina) i Ante Blaževića (klavir), na kome će se izvoditi obrade opernih i operetnih arija i drugih popularnih kompozicija. Na programu su: J. Massenet, G. Bizet, I. Albéniz, A. Villoldo, J. Gade, C. Gardel, A. Piazzolla, N. Milotti, E. Kálmán, V. Monto i G. Dinicu.

Koncert organizira Grad Osijek kao dio 7. koncertnog ciklusa (glazbena sezona 2018/2019). Kiril Naumov je član opernog orkestra HNK-a Osijek, a Ante Blažević je korepetitor na osječkoj Akademiji za umjetnost i kulturu (AUK).

Ulaz slobodan!

Beli Manastir - Ulica RepublikeBeli Manastir - Ulica Republike(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok