MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Dušanka Marković, Bogdan Šekarić, Aleksandra Dvornić, Milan DvornićDušanka Marković, Bogdan Šekarić, Aleksandra Dvornić, Milan Dvornić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje i ovdje-BaranjaMedija)

U petak, 19. IV. 2019. godine, s početkom u 19 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira, održana je promocija knjige Milana Dvornića "Narodni običaji Srba u Baranji". Izdavač knjige i organizator promocije bilo je Vijeće srpske nacionalne manjine (VSNM) u Gradu Belom Manastiru, a knjiga ima 350 stranica i preko 210 geografskih karata, fotografija, crteža i autorovih umjetničkih slika.

Ognjen i Sandra u 'Zekinoj kućici'Ognjen i Sandra u 'Zekinoj kućici'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 20. IV. 2019. godine, Etnološki centar baranjske baštine organizira Uskršnji sajam i prigodan program za djecu. Sajam počinje u 10 sati na Trgu slobode u Belom Manastiru. "Oaza" će se priključiti sajmu sa svojim štandom radova izrađenim na likovno-kreativnim radionicama za žene, a osim toga – u dogovoru s Etnološkim centrom – u " Oazi" je izrađena "Zekina kućica", koja će, nadamo se, djeci biti zanimljiva.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok