MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Bojanje futrola za naočaleBojanje futrola za naočale

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U drugom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 4, 5. i 26. II., a na njima je bilo 6, 10 i 10 (ukupno 26) korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Projektna asistentica Sandra KušenićProjektna asistentica Sandra KušenićOd petka, 1. III. 2019. godine, u "Oazi" je počela raditi Sandra Kušenić iz Belog Manastira, dipl. inž. poljoprivrede. Kako smo već pisali (OVDJE), Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je "Oazin" projekt "Nasilje baš nije fer", a kroz taj projekt Sandra je zaposlena na pola radnog vremena kao projektna asistentica.

Beli Manastir, Trg slobodeBeli Manastir, Trg slobode

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok