MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Belomanastirski gradonačelnik sadi drvećeBelomanastirski gradonačelnik sadi drveće(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-BM i ovdje-Oaza)

Grad Beli Manastir uključio se u inicijativu "Dani kolektivne sadnje drveća u cijeloj Hrvatskoj", koja se provodi u mjesecu listopadu 2019. godine. U ponedjeljak, 28. X., s početkom u 15:30 sati, belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob, sa svojim suradnicima i predstavnicima udruga i građana, sudjelovao je u sadnji 70 sadnica u Ulici Antuna Mihanovića.

Sudionici druge skupine na fokus-grupi...Sudionici druge skupine na fokus-grupi...U ponedjeljak, 28. X. 2019. godine, s početkom u 10 sati, u Mjesnom odboru Tenja održana je fokus-grupa pod naslovom "Poteškoće pri zapošljavanju marginaliziranih skupina". Ta fokus-grupa jedna je od aktivnost projekta "POKRENI", kojega sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda. Cilj fokus-grupe bio je ispitivanje prepreka u pristupu tržištu rada u slučaju marginaliziranih skupina. Nositelj projekta je Ženska udruga "Izvor" Tenja.

Razred 3.b učiteljice Mirele KotromanovićRazred 3.b učiteljice Mirele Kotromanović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 28. X. 2019. godine, u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u OŠ Darda održana je četvrta radionica u 3.b-razredu. Radionicu je održala njihova učiteljica Mirela Kotromanović. Tema je bila "Kako rješavati sukobe". Na radionici je sudjelovalo 17 učenika.

Razred 3.a učiteljice Belinde KovačevićRazred 3.a učiteljice Belinde Kovačević(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 28. X. 2019. godine, u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u OŠ Darda održana je četvrta radionica u 3.a-razredu. Radionicu je održala njihova učiteljica Belinda Kovačević. Tema je bila "Kako rješavati sukobe". Na radionici je sudjelovalo 15 učenika.

1. i 2. razred PŠ Mece i učiteljica Nataša Mumlek1. i 2. razred PŠ Mece i učiteljica Nataša Mumlek(Fotoalbum se može vidjeti ovdje-1-2r i ovdje-3-4r)

U ponedjeljak, 28. X. 2019. godine, održane su četvrte radionice u Područnoj školi Mece OŠ Darda. Za prvi i drugi razred radionicu je održala učiteljica Nataša Mumlek, a za treći i četvrti učiteljica Jela Merdić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok