MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Gimnastika za osobe starije od 60 godinaGimnastika za osobe starije od 60 godina(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

I tokom posljednjeg mjeseca 2018. godine, kao što je to bilo i u prethodna dva mjeseca, Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru održavala se gimnastika za "Oazine" korisnice. Gimnastiku je i dalje organizirala udruga "Skok-klub – športska rekreacija i ples", a vodila ju je trenerica Ivana Major.

Društvena igra 'slovo na slovo'Društvena igra 'slovo na slovo'U "Oazinom" dnevnom boravku održane su tokom 12. mjeseca 2018. godine i u organizaciji Jelene Opačić-Matijević dvije dnevne aktivnosti u okviru projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Te aktivnosti namijenjene su osobama starije životne dobi.

7. XII. 2018. (petak) – Na druženju su bile tri osobe i aktivistica Jelena. Igralo se slovo na slovo, što se korisnicama svidjelo.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok