MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir
Četvrtak, 13. 09. 2018.

"Sumnjivo lice" u Belom Manastiru

"Sumnjivo lice" u izvedbi osječkog HNK-a"Sumnjivo lice" u izvedbi osječkog HNK-aU četvrtak, 13. IX. 2018. godine, s početkom u 19 sati, u kinodvorani belomanastirskog Centra za kulturu, osječko Hrvatsko narodno kazalište (HNK) izvelo je komediju "Sumnjivo lice" Branislava Nušića, u režiji Olje Đorđević. Predstava je za belomanastirsku publiku bila besplatna, a sponzor gostovanja bila je INA d.d.

Donacije 'Oazinoj' burzi odjeće i obuće...Donacije 'Oazinoj' burzi odjeće i obuće..."Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku VIII. mjeseca 2018. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 20 puta, a izdavana 36 puta.

Radilo se o donacijama koje su gotovo sve količinski bile velike. Roba je sortirana u ormare, ali i u kutije radi lakše usluge korisnicima. Donirana roba bila je razna, a najviše se radilo o odjeći za bebe, uglavnom za djevojčice, ali i o pomagalima za bebe (hodalica, mekana ogradica za krevetac, lonkica, igračke i sl.). Bilo je i puno obuće za djecu do dvije godine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok