MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Dječja osječka kreativna kućicaDječja osječka kreativna kućicaPoziv osječke Udruge Dokkica prenosimo u cijelosti:

Bliži nam se Festival učeničkih igrokaza "Pozor! Plivamo na sceni". Festival se tradicionalno održava već sedmu godinu zaredom u suradnji s Dječjim kazalištem Branka Mihaljevića u Osijeku, a povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade (20.3.). Ove godine održat će se 19.3. (ponedjeljak), a okupit će 11 dramskih skupa iz 11 škola s područja Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.

Srijeda, 28. 02. 2018.

Dan ružičastih majica

Borba protiv vršnjačkog nasiljaBorba protiv vršnjačkog nasiljaOdlukom Sabora, od prošle godine na globalni Dan ružičastih majica / Pink Shirt Day istodobno se obilježava Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja. 

U Hrvatskoj se Pink Shirt Day obilježava od 2014. na poticaj đakovačkog Centra za edukaciju prevenciju nasilja (CEPN) i na njegov se poziv iz godine u godinu odaziva sve više škola te velik broj saborskih zastupnika, sportaša, glazbenika i drugih javnih osoba koji se u medijima posljednje srijede u veljači pojavljuju noseći ružičastu majicu podrške djeci žrtvama vršnjačkog nasilja.

(Opširnije: HRT – Radio Osijek)

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok