MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Promocija u Knjižari NovaPromocija u Knjižari NovaU utorak, 20. XI. 2018. godine, s početkom u 19 sati, u osječkoj Knjižari Nova na Trgu Ante Starčevića, održana je promocije knjige pjesama "Kapi sreće" (68 stranica) Veselinke Kastratović. O knjizi su govorili Milan Ivanović kao izdavač i Đorđe Nešić kao urednik, dok je autorica čitala svoje pjesme. Moderator promocije bio je Ivan Vuletić, vlasnik Knjižare Nova.

Arhivska fotografijaArhivska fotografijaU petak, 23. XI. 2018. godine, s početkom u 17:30 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra Mirovna grupa Oaza organizira edukacijsku radionicu "Ono što ne znamo i što znamo o enigmatici".

Radionicu će držati "Oazini" aktivisti Vesna i Jovan Nedić i "Oazina" volonterka Sonja Nedić. Kako se Jovan enigmatikom bavi već preko 50 godina, neke "Oazine" korisnice izrazile su želju da se u "Oazi" organiziraju enigmatske radionice. Poslije ove edukacije "Oaza" će povremeno organizirati takve radionice.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok