MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir
Četvrtak, 15. 11. 2018.

Promocija knjiga Anđelke Pavić

Anđelka Pavić, prof., i nastavnica Branka StojanovićAnđelka Pavić, prof., i nastavnica Branka Stojanović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 15. XI. 2018. godine, s početkom u 18 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine održana je promocija brošure "Priča o učitelju" i drugog izdanja zbirke "Haiku pišem". Knjige su promovirale autorica Anđelka Pavić, profesorica u Drugoj srednjoj školi Beli Manastir, i nastavnica Branka Stojanović iz Šećerane, koja radi u Osnovnoj školi Jagodnjak.

Dr. med. Miroslava Kralj (lijevo)Dr. med. Miroslava Kralj (lijevo)U četvrtak, 15. XI. 2018. godine, od 16 do 18 sati, održana je u "Oazinom" dnevnom boravku edukacijska radionica na temu "Kada pozvati Hitnu pomoć?" Radionicu je održala dr. med. Miroslava Kralj, koja radi u Hitnoj pomoći te je i nacionalni instruktor za dispečere medicinske prijavno-dojavne jedinice. Na radionici, koja je protekla u veoma ugodnoj atmosferi, uz ponuđenu kavu i čaj, bilo je devet "Oazinih" korisnica i aktivistica Stela Fabijan.

Četvrtak, 15. 11. 2018.

Individualna informatička obuka

Deže Erdeš i Neno RadićDeže Erdeš i Neno RadićU četvrtak, 15. XI. 2018. godine, u 'Oazinom' dnevnom boravku održan je prvi sat individualne informatičke obuke, koju predaje inženjer informatike Neno Radić. Kako obuku pohađa osoba koja se prvi put susreće s računalom, početak je prošao u upoznavanju s računalom, odnosno s onim od čega se računalo sastoji i čemu služe njegovi pojedini dijelovi te kako se upotrebljavaju miš i tipkovnica.

U subotu, 24. XI. 2018. godine, održat će se na sajamskoj livadi u centru etnosela Karanca u Baranji

"ZIMSKI VAŠAR U KARANCU" i "ČVARAKFEST"

Slika s 'Čvarakfesta' održanog 26. XI. 2016. godineSlika s 'Čvarakfesta' održanog 26. XI. 2016. godineProgram tog jedinstvenog i neponovljivog gastrodoživljaja namijenjenog svim ljubiteljima proizvoda iz špajza i pušnice izgleda ovako:

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok