MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

'Oazina' aktivistica Stela s korisnicima'Oazina' aktivistica Stela s korisnicima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 9. X. 2018. godine, od 12 do 13:30 sati, "Oazine" aktivistice Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan uručile su "Oazinim" bivšim korisnicima pomoći u kući poklon-paketiće povodom Međunarodnog dana starijih osoba. Ukupno su uručile 17 takvih paketića, koji su sadržavali keks, čaj i čestitku. Čestitke su izrađene na volonterskoj akciji "Seniori za seniore" (vidjeti ovdje), a spakovala ih je "Oazina" aktivistica Ana Jeličić (vidjeti ovdje).

Podržite belomanastirske rukometašicePodržite belomanastirske rukometašiceU nedjelju, 14. X. 2018. godine, s početkom u 19:30 sati, u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani odigrat će se rukometna utakmica između domaćina ŽRK-a Baranja i ŽRK-a Zelina. Ulaz je slobodan.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok