MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 17 Veljače 2020
Ponedjeljak, 17. 02. 2020.

Poziv na "Oazinu" javnu akciju

Projekt 'Nova znanja - nove prilike'Projekt 'Nova znanja - nove prilike'Mirovna grupa Oaza će u srijedu, 19. II. 2020. godine, s početkom u 9 sati, u Belom Manastiru ispred "Konzuma", održati javnu akciju u sklopu projekta "Nova znanja – nove prilike". Na akciji će se informirati građane o projektu te kako se prijaviti za besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" financira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda, a cilj projekta je osigurati bolju socijalnu uključenost i zapošljivost dugotrajno nezaposlenih osoba provedbom ciljanih edukacija te istovremeno jačati kapacitete stručnjaka koji rade s dugotrajno nezaposlenima. "Oaza" poziva sve zainteresirane da prisustvuju tom događanju.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok