MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 09 Prosinca 2019
Ponedjeljak, 09. 12. 2019.

"Oazin" domjenak

Kolo okolo stolova...Kolo okolo stolova...(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 9. XII. 2019. godine, s početkom u 19:15 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra i u prisustvu "Oazinih" zaposlenika, članova i gostiju – nakon redovne sjednice "Oazine" Skupštine i dobrih želja za sljedeću godinu te podijeljenih poklon-paketića – održan je domjenak povodom nadolazećih blagdana i praznika.

Ponedjeljak, 09. 12. 2019.

Redovna sjednica "Oazine" skupštine

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 9. XII. 2019. godine, s početkom u 18:15 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je redovna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila predsjednica "Oaze" Jasna Petrović, u radnom predsjedništvo bile su Jadranka Kuduz i Stela Stanojević, a zapisničarka je bila Ana Jeličić. Sjednici je prisustvovao 21 od ukupno 26 članova, uz više gostiju.

Ponedjeljak, 09. 12. 2019.

24. sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

'Oazin' Upravni odbor'Oazin' Upravni odborU ponedjeljak, 9. XII. 2019. godine, s početkom u 17:30 sati, u "Oazinom" uredu u belomanastirskom Društvenom centru, održana je 24. sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Pored predsjednice "Oaze" Jasne Petrović (druga zdesna), koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na sjednici su bile članice UO Ana Jeličić, Sofija Petrović, Stela Stanojević i Jadranka Kuduz te direktorica "Oaze" Vesna Nedić (lijevo).

Ponedjeljak, 09. 12. 2019.

Priprema novogodišnjih paketića

Ana Jeličić - novogodišnji paketići za "Oazine" članove, goste i korisnikeAna Jeličić - novogodišnji paketići za "Oazine" članove, goste i korisnikeU ponedjeljak, 9. XII. 2019. godine, "Oazina" aktivistica Ana Jeličić imala je jedan lijep zadatak pred sobom, a to je priprema 35 novogodišnjih paketića za "Oazine" goste i članove, kao i 28 paketića za starije osobe korisnike besplatnih toplih obroka.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok