MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 06 Prosinca 2019

Svečanu dodjelu pripremila i vodila Ana Jeličić (desno)Svečanu dodjelu pripremila i vodila Ana Jeličić (desno)(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje-BaranjaMedija)

"Oazin" volonterski centar, a povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII.), dodijelio je volonterska priznanja za 2019. godinu volonterkama i volonterima s područja Grada Belog Manastira. Opširnije pročitajte OVDJE. Priznanja su im uručili zamjenik belomanastirskog gradonačelnika Predrag Stojanović, "Oazina" predsjednica Jasna Petrović i "Oazina" direktorica Vesna Nedić.

25. 'Oazina' zabavna radionica za djecu25. 'Oazina' zabavna radionica za djecu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 6. XII. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je dvadeset peta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Tema te radionice bile su naljepnice za stakla.

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje-BaranjaMedija)

U petak, 6. XII. 2019. godine, s početkom u 12:30 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, svečano su dodijeljene "Nagrada volonter / volonterka godine", dva "priznanja za volonterski angažman" u 2019. godini te jedno posebno priznanje. Dobitnica "Nagrade volonterka godine" je Ana Palagyi, dobitnici "Priznanja za volonterski angažman" su Gordana Jakopec i Nikola Arc, a dobitnik posebnog priznanja je Vladimir ŠkroboBajo.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok