MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 03 Prosinca 2019
Utorak, 03. 12. 2019.

Rad "Oazine" praonice (XI/2019)

Sandra Kušenić: sušenje vešaSandra Kušenić: sušenje vešaU toku jedanaestog mjeseca 2019. godine veš se u "Oazinoj" praonici prao tri puta. Jednom za potrebe "Oazine" burze odjeće i obuće i dva puta za potrebe Društvenog centra. Pritom su se koristili programi na 40° i 90°.

"Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira" i socijalno ugroženim osobama s područja Grada Belog Manastira nudi besplatne usluge. Program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nakon što su Ujedinjeni narodi 3. prosinac proglasili Međunarodnim danom osoba s invaliditetom, Komisija za ljudska prava pozvala je zemlje članice da potiču obilježavanje tog datuma kako bi se postigla jednakost u ostvarivanju ljudskih prava i sudjelovanju osoba s invaliditetom u društvu.

'Oazina' krojačica Jelena Opačić-Matijević'Oazina' krojačica Jelena Opačić-Matijević"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Tokom jedanaestog mjeseca 2019. godine "Oazina" krojačica Jelena Opačić-Matijević okrpila je dvije trenerke, pidžamu, hlače i džemper donirane "Oazinoj" burzi te mijenjala dugmad i sašila dvije draperije od materijala doniranih Burzi.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok