MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 30 Prosinca 2019

Korisnici besplatnog toplog obrokaKorisnici besplatnog toplog obrokaKao i niz godina do sada, tako i ove godine "Oaza" nije zaboravila razveseliti skromnim paketićima svoje potrebite sugrađane. Naime, već tradicionalno za kraj godine korisnici besplatnih toplih obroka dobivaju paketiće s prikladnom čestitkom. Ove godine 28 korisnika dobilo je "Oazin" slatko-slani paketić s čestitkom, rađenom s ljubavlju i s puno mašte na zabavnim radionicama za djecu (vidjeti OVDJE).

Roba spremna za poklanjanje potrebitimaRoba spremna za poklanjanje potrebitimaTokom dvanaestog mjeseca 2019. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 9 puta, a izdavana 19 puta. Većina donacija bila je iz Belog Manastira, a bilo ih je i iz Osijeka. Među doniranom robom bilo je dosta krevetnine, krpa i peškira. Korisnika je najviše bilo iz Belog Manastira, a bilo ih je i iz Batine, Bilja, Bolmana, Branjinog Vrha, Darde, Luča i Popovca.

Ponedjeljak, 30. 12. 2019.

Rad "Oazinog" šnajderaja (XII/2019)

Džemper za krpanjeDžemper za krpanje"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Tokom dvanaestog mjeseca 2019. godine "Oazina" krojačica Jelena Opačić-Matijević okrpila je jedne hlače, jedan džemper, jednu trenerku, dvoje tajica te smanjila rupice na jednom džemperu. Svi ti odjevni predmeti bili su donirani "Oazinoj" burzi odjeće i obuće, a nakon popravke stavljeni su na raspolaganje "Oazinim" potrebitim korisnicima.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok