MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 02 Srpnja 2020

Kroz druženje do prijateljstvaKroz druženje do prijateljstvaU četvrtak, 2. VII. 2020. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, održane su – bolje rečeno nastavljene – dnevne aktivnosti četvrtkom. Okupila se standardna ekipa koju čine: Mara, Dubravka, Margita (Greta) i Klara (na slici), uz Anino dežurstvo, usprkos vrućini i trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Odmjerile su snage kroz društvenu igru "Rummy", uz preporučene mjere predostrožnosti.

Neno, Vesna i Sandra u 'Petru Panu'Neno, Vesna i Sandra u 'Petru Panu'U četvrtak, 2. VII. 2020. godine, u osječkoj Tvrđi, u poznatoj Slastičarnici Petar Pan, našli su se "Oazini" aktivisti Neno Radić, Vesna Nedić i Sandra Kušenić (na slici). U ovom sastavu već dugo se nisu vidjeli, što zbog rada od kuće za vrijeme pandemije izazvane koronavirusom, pa onda zbog Neninog odlaskom na zasluženi odmor u "zavičaj" (Solin!), a i zbog toga što "Oaza" još uvijek ne radi s korisnicima budući da trenutna epidemiološka situacija nalaže da se rizične skupine ne izlažu opasnosti da se zaraze koronavirusom.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok