MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 09 Svibnja 2020

(Fotoalbumi: Bolmanski spomenik, Partizansko groblje, Beli Manastir, Batina)

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U Baranji je, zahvaljujući Udruzi antifašističkih boraca i antifašista (UABA) Beli Manastir i njezinom agilnom i aktivnom predsjedniku Nikoli Opačiću, na dostojanstven način obilježen 9. maj, Dan pobjede nad fašizmom, i 75. godišnjica konačnog sloma nacističke Njemačke i njezinih satelita. Kako su još uvijek na snazi mjere zaštite od širenja pandemije izazvane koronavirusom, obilježavanje je organizirano pomalo u diskreciji i s minimalnim brojem učesnika, a s ciljem da se ne zaboravi datum kad je konačno zaustavljena tadašnja "pandemija".

Subota, 09. 05. 2020.

Facebook Concierto Boška Beuka

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U nedjelju, 10. V. 2020. godine, s početkom u 18 sati, održat će se Facebook Concierto Boška Beuka, koji će moći pratiti svi koji to žele preko Boškove FB-stranice (Bosko Beuk). Koncert se održava u sklopu Internetskog festivala u danima izolacije španjolskog grada Oropesa del Mar.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok