MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 04 Svibnja 2020

Topli obrok u 'Oazinim' jelonošamaTopli obrok u 'Oazinim' jelonošamaU travnju 2020. godine, usprkos pandemiji koronavirusa, nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka za 26 potrebitih i ugroženih građana Belog Manastira i prigradskih naselja. Nakon što su u drugom mjesecu potrošena sva odobrena sredstva Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, tu socijalnu uslugu sada financira Grad Belog Manastira.

Veselinka KastratovićVeselinka KastratovićObjavljujem pismo medijima Veselinke Kastratović, predsjednice udruge "JA KA":

Približava se 8. svibnjaSvjetski dan borbe protiv karcinoma jajnika. Kao i prethodnih godina, Udruga žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek taj dan posebno obilježava. Stoga smo planirale od 4. do 8. svibnja 2020. godine obilježiti "Tirkizni tjedan" nizom aktivnosti kojima želimo upozoriti građane na razornost oboljenja karcinoma jajnika, potaknuti žene da odlaze na ginekološke preglede i dati potporu oboljelim ženama.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U osječkom "Glasu Slavonije" od 4. V. 2020. godine objavljen je članak belomanastirskog dopisnika Ivice Getta, u kome on opisuje što su sve poduzeli i poduzimali baranjski domovi za starije i nemoćne osobe kako bi spriječile ulazak koronavirusa, koji za starije i bolesne ljude može biti koban.

Od godine 2012. Mirovna grupa Oaza organizirala je mnoštvo akcija i događanja za štićenike oba belomanastirska doma za starije i nemoćne (što se može vidjeti OVDJE). Zato "Oazine" aktivist(ic)e i volonter(k)e raduje da u tim domovima za vrijeme pandemije nije bilo problema.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok