MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 06 Veljače 2020

Tomislav Rob, Goran Ivanović, Josip Aladrović, Ante LončarTomislav Rob, Goran Ivanović, Josip Aladrović, Ante Lončar(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U četvrtak, 6. II. 2020. godine, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, svečano je potpisano i uručeno 13 ugovora u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru". Novopotpisani projekti provodit će se u sklopu Intervencijskog plana Grada Belog Manastira i Općine Darda.

Logo projektaLogo projekta

(Prijavnica)

Pozivamo dugotrajno nezaposlene osobe da se uključe u projekt "Nova znanja – nove prilike". Taj projekt će im omogućiti besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU. Osposobljavanje odn. edukaciju provest će učilište za odrasle u Osijeku. Polaznicima koji dolaze izvan Osijeka platit će se putni troškovi.

Dugotrajno nezaposlene osobe koje se žele prijaviti moraju zadovoljiti ove kriterije:

  • mladi do 30 godina – nezaposleni iznad 6 mjeseci
  • osobe starije od 30 godina – nezaposlene iznad 12 mjeseci
  • imati najmanje srednju stručnu spremu
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok