MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 09 Studenog 2019

HKUD 'Kolo' SuboticaHKUD 'Kolo' Subotica(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U subotu, 9. XI. 2019. godine, s početkom u 18:30 sati, u belomanastirskoj kinodvorani održani su 8. susreti reproduktivnih folklornih ansambala pod imenom "U jesen si Baranjo lipa".

Ansambl narodnih igara: "Srpske igre iz Baranje"Ansambl narodnih igara: "Srpske igre iz Baranje"

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 9. XI. 2019. godine, s početkom u 17:30 sati, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru održana je X. Smotra srpskog folklora Slavonije, Baranje i Zapadnog Srema. Smotra je održana u sklopu programa obilježavanja Dana Grada Belog Manastira, a na njoj je nastupilo 15 KUD-ova. Program je vodila Stana Nemet, novinarka Radija Banska kosa.

'Oazin' štand: Sandra, Vesna, Ana i Jelisavka'Oazin' štand: Sandra, Vesna, Ana i Jelisavka(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje, ovdje i ovdje-BaranjaMedija)

U subotu, 9. XI. 2019. godine, s početkom u 10 sati, na belomanastirskom Trgu slobode organiziran je Sajam udruga i OPG-ova povodom Dana Grada Belog Manastira s ponudom domaćih i ekoproizvoda i suvenira. Na sajmu je učestvovala i Mirovna grupa Oaza, izloživši na svom štandu suvenire i rukotvorine izrađene na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama, koje se održavaju ponedjeljkom i utorkom u Društvenom centru od 18 do 20 sati.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok