MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 08 Studenog 2019

Zbor MKE 'Pélmonostor' Zbor MKE 'Pélmonostor' (Fotoalbum se može vidjeti ovdje-BaranjaMedija)

U petak, 8. XI. 2019. godine, s početkom u 19 sati, u Dvorani za produkcije Umjetničke škole Beli Manastir, a u sklopu obilježavanja Dana Grada Belog Manastira, održana je Smotra (mađarskih) zborova u organizaciji Mađarske kulturne udruga (MKU ili MKE) " Pélmonostor".

Na smotri su sudjelovali:

14 učesnika na 21 'Oazinoj' zabavnoj radionici14 učesnika na 21 'Oazinoj' zabavnoj radionici(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 8. XI. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je dvadeset prva "Oazina" zabavna radionica za djecu. Na radionici su izrađivane ploče za podsjetnike. Završena je samo prva faza izrade jer je to zadatak za koji treba više vremena kako bi sve bilo uredno i lijepo.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok