MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 25 Siječnja 2021

Ivana MaletićIvana MaletićU ponedjeljak, 25. I. 2021. godine, od 13 do 17 sati, održan je webinar u organizaciji Centra za razvoj javnog i neprofitnog sektora TIM4PIN na temu "Novi proračun EU-a 2021- 2027. i programi u okviru EU sljedeće generacije za organizacije civilnoga društva u RH" preko platforme Zoom. Na webinaru je bilo prisutno 228 predstavnika nevladinih organizacija, a među njima i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić (na drugoj slici).

Provedbena radionica održana je - onlineProvedbena radionica održana je - onlineU ponedjeljak, 25. I. 2021. godine, s početkom u 10:30 sati, održana je provedbena radionica koju je organizirala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Radionici je prisustvovalo devedesetak predstavnika organizacija kojima je Nacionalna zaklada odobrila trogodišnju institucionalnu podršku s početkom od 1. I. 2021. Radionica je održana online preko platforme GoToMeeting. Cilj radionice bio je informiranje i davanje uputa o kvalitetnoj provedbi odobrenih podrški.

Mirovna grupa Oaza također je korisnica institucionalne podrške, o čemu smo pisali OVDJE, pa je zato i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić prisustvovala taj radionici.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok