MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 27 Svibnja 2020

Rokovnik u okviru za slikuRokovnik u okviru za slikuZa potrebe projekta "Nova znanja – nove prilike" osmišljen je i napravljen promidžbeni materijal. Zanimljivo je istaknuti da je jedan dio promidžbenog materijala napravljen od reciklažnih ili ekoloških elemenata.

Uz plakate koji su najavljivali provedbu projekta, promidžbeni materijal sadrži:

'Oazina' burza odjeće i obuće'Oazina' burza odjeće i obućeTokom petog mjeseca 2020. godine "Oazina" burza odjeće i obuće i dalje nije radila s korisnicima zbog pandemije izazvane koronavirusom. Ipak, u toku mjeseca donirana je dječja odjeća dvjema trudnicama u poodmakloj trudnoći, koje nisu bile u mogućnosti pripremiti odjeću za svoje bebe jer nije bilo preporučljivo da šetaju po trgovinama. Odjeća im je donirana uz pridržavanje svih mjera sigurnosti. Trudnice nisu bile u Burzi te osobno pregledavale odjeću, već su odjeću izabrale "Oazine" zaposlenice, složile odabrano u kutije i pakete dostavile korisnicama.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok