MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 14 Listopada 2019

Miljenko Zovko i Tomislav Rob potpisuju ugovorMiljenko Zovko i Tomislav Rob potpisuju ugovorU ponedjeljak, 14. X. 2019. godine, u Maloj vijećnici potpisan je ugovor o javnoj nabavi radova na rekonstrukciji belomanastirskih bazena između Grada Belog Manastira i Projektgradnje plus d.o.o. iz Gornje Vrbe kod Slavonskog Broda. Ugovor su potpisali belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob i direktor tog poduzeća Miljenko Zovko.

Na radionici je sudjelovalo 15 učenikaNa radionici je sudjelovalo 15 učenika(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 14. X. 2019. godine, održana je peta radionica u posebnim odjelima OŠ Darda. Radionicu su održale učiteljice Tihana Jozin i Milana Sudarić Jager. Na radionici je sudjelovalo 15 učenika od 1. do 8. razreda.

OŠ Darda - 4.a učiteljice Sandre ForjanOŠ Darda - 4.a učiteljice Sandre Forjan(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje, ovde i ovdje)

U ponedjeljak, 14. X. 2019. godine, održane su treće radionice u četvrtim razredima u OŠ Darda. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Tema na tim radionicama bila je nenasilna komunikacija.

1. i 2. razred PŠ Mece i učiteljica Jela Merdić1. i 2. razred PŠ Mece i učiteljica Jela Merdić(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-1-2r i ovdje-3-4r)

U ponedjeljak, 14. X. 2019. godine, održane su treće radionice u Područnoj školi Mece OŠ Darda. Za prvi i drugi razred radionicu je održala učiteljica Jela Merdić, a za treći i četvrti učiteljica Nataša Mumlek.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok