MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 01 Rujna 2020

Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizira desetu kampanju "Hrvatska volontira" i poziva organizatore volontiranja na prijavu aktivnosti!

Kampanja "Hrvatska volontira" održat će se od 23. do 26. rujna 2020.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj organiziraju desetu kampanju "Hrvatska volontira" kako bi istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem, kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora. Poveznica na kampanju nalazi se OVDJE, a o temi kampanje može se pročitati OVDJE.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek šalje poruku svima kojima je potrebna pravna pomoć: S obzirom na novonastalu situaciju izazvanu pandemijom koronavirusa, jedno vrijeme Centar za mir neće primati stranke u uredu u Osijeku, niti će pravnica dolaziti u Beli Manastir i Dardu. Zbog toga je za stranke osiguran besplatni telefon, preko koga će zainteresirani moći dobiti besplatnu pravnu pomoć svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Besplatni telefon: 0800-900-880 i e-mail: bpp@centar-za-mir.hr

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok