MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 06 Rujna 2019

Izrada kutija od rebrastog papiraIzrada kutija od rebrastog papira(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 6. IX. 2019. godine, održana je trinaesta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Kao i svakog petka, i ova radionica održana je u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra. Na radionici su izrađivane kutijice od rebrastog kartona. Te kutijice mogu služiti za spremanje nekih sitnica ili za pakiranje poklona.

Deže Kučera, Edo Jurić, Šandor Juhas, Branko KrušićDeže Kučera, Edo Jurić, Šandor Juhas, Branko Krušić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje-BaranjaMedija)

U petak, 6. IX. 2019. godine, s početkom u 19 sati, u Galeriji Centra za kulturu, Foto-kino klub ''Baranja-film“ i Centar za kulturu Grada Belog Manastira otvorili su samostalnu izložbu fotografija Branka Krušića "Portret života". Na izložbi se autor predstavio sa sedamdesetak fotografija različitih tema i vremena nastajanja te s četiri skulpture koje su se okretale dok je izložba trajala. Zainteresirani će izložbu moći razgledavati u sljedećih petnaestak dana.

(Izvor: Rajko Cicak / BaranjaMedija.hr)

Noć posvećena šišmišimaNoć posvećena šišmišima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

(Izvor: FB-stranica PP Kopački rit)

Ana, Ljubica, Mirjana, Jadranka, Jelisavka, Anica (stoje), Dubravka, Magdalena i Rožika (sjede)Ana, Ljubica, Mirjana, Jadranka, Jelisavka, Anica (stoje), Dubravka, Magdalena i Rožika (sjede)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U osmom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati (6, 13, 20. i 27. VIII.) pod vodstvom Ane Jeličić, na kojima je bilo 4, 5, 9 i 7 korisnica, odnosno ukupno 27 žena.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok