MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 02 Rujna 2019
Ponedjeljak, 02. 09. 2019.

Poziv na Međunarodnu noć šišmiša

Park prirode Kopački rit podsjeća sve šišmišoljupce da obilježavanje Međunarodne noći šišmiša u Kopačkom ritu počinje u petak, 6. IX. 2019. godine, u 18 sati, u Prijemnom centru Parka. Zainteresirane očekuje bogat program i to posve besplatno!

Program:

  • Igrokaz "Intervju sa šišmišem Ehom" s ekskluzivnim novostima o njegovom životu i navikama
  • Zabavni kviz o šišmišima s nagradama za one koji znaju najviše
  • Likovna radionica: izrada šišmiš-maski i figura, origami, bojanke, crtanje naopačke, oslikavanje lica
  • Šišmiš-labirint i igre na travi
Ponedjeljak, 02. 09. 2019.

Rad "Oazine" praonice (VIII/2019)

Sušenje veša u dvorištu Društvenog centraSušenje veša u dvorištu Društvenog centraU mjesecu kolovozu 2019. godine veš se u "Oazinoj" praonici prao samo jednom. Oprane su kuhinjske krpe i peškiri za potrebe Društvenog centra.

"Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira" i socijalno ugroženim osobama s područja Grada Belog Manastira nudi besplatne usluge. Program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok