MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 22 Rujna 2019

Zbor 'Martinus' i Aleksandra Čeliković CvidrakZbor 'Martinus' i Aleksandra Čeliković CvidrakU nedjelju, 22. IX. 2019. godine, s početkom u 18 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine održan je koncert zborskog pjevanja u okviru manifestacije "Pozdrav jeseni života". Pod dirigentskom palicom Aleksandre Čeliković Cvidrak nastupili su zborovi "Martinus" Matice umirovljenika Grada Beli Manastir i Muška pjevačka skupina "BelAmi" iz Belišća.

Hrvatski sabor proglasio je 2004. godine 22. rujna Nacionalnim danom borbe protiv nasilja nad ženama, u spomen na tri ubijene žene na zagrebačkom Općinskom sudu 22. rujna 1999. godine, kad je za vrijeme brakorazvodne parnice suprug ubio suprugu te sutkinju i odvjetnicu, a teško ranio zapisničarku, ali i na sve druge žene koje su nasilno izgubile svoje živote.

Šljivovica, pekmez, zimnica, ajvar, langošice, kuhani kukuruz... što biste više!Šljivovica, pekmez, zimnica, ajvar, langošice, kuhani kukuruz... što biste više!U petak, 4. X. 2019. godine, od 8 do 16 sati, u pokaznoj kuhinji i dvorištu Etnološkog centra baranjske baštine u Belom Manastiru održat će se radionica i prikaz kuhanja tradicionalnih baranjskih jela pod nazivom "Bakin špajz".

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok