MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 01 Rujna 2019

Klara, Dubravka, Margita, Stana i AnjaKlara, Dubravka, Margita, Stana i AnjaBez obzira što je projekt "Dostojanstveno starenje III" završio, neke "Oazine" korisnice i dalje se sastaju u "Oazinom" dnevnom boravku, s početkom u 16 sati. Ranije su to činile četvrtkom, a onda su se dogovorile da će se nalaziti srijedom. Tako im više odgovara jer onda ne moraju juriti na vježbanje. Četvrtkom su, naime, morale prekinuti druženje u 17 sati da bi stigle na vježbanje. U osmom mjesecu 2019. godine održana su dva takva druženja srijedom: 21. i 28. kolovoza.

FKK "Baranja-film" Beli Manastir i Centar za kulturu Grada Belog Manastira organiziraju samostalnu izložbu fotografija Branka Krušića pod naslovom "Portret života".

Izložba će biti otvorena u petak, 6. IX. 2019. godine, s početkom u 19 sati, u Galeriji Centra za kulturu, na adresi: Beli Manastir, Kralja Tomislava 3.

Na izložbi će se autor predstaviti sa sedamdesetak fotografija i s četiri rotirajuće skulpture.

Ulaz SLOBODAN!

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok