MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 12 Rujna 2019

Kliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatu

U utorak, 17. IX. 2019. godine, s početkom u 19:30 sati, u Sportskoj dvorani Osnovne škole Darda snimat će se TV-emisija iz serije "Lijepom našom". Ulaz je besplatan, ali se ulaznice prije toga moraju zatražiti u Uredu za turizam i društvene djelatnosti Općine Darda, Svetog Ivana Krstitelja 100 ili na mob. (098) 835-508. Bez ulaznica neće se moći ući u dvoranu.

Najavljeno je 27 izvođača:

Donacija iz Pule od Anne i Nike ŠtifanićDonacija iz Pule od Anne i Nike Štifanić"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku osmog mjeseca 2019. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 16 puta, a izdavana 21 put.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok