MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 11 Rujna 2019

MariborMaribor(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-Maribor, ovdje-Ptuj i ovdje-Ormož)

Na studijskom putovanju u Sloveniju, u Maribor, Ptuj i Ormož (9-11. IX. 2019. godine), "Oazu" su predstavljale projekt-koordinatorica Vesna Nedić i aktivistica Ana Jeličić (opširnije vidjeti OVDJE i OVDJE). Uz bogat i naporan radni dio, učesnici su manji dio vremena mogli potrošiti na razgledanje Maribora.

 Ana Jeličić u ormoškom Centru za recikliranje Ana Jeličić u ormoškom Centru za recikliranje(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Na studijskom putovanju u Sloveniju (9-11. IX. 2019. godine) "Oazu" je, uz projekt-koordinatoricu Vesnu Nedić, predstavljala i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić. Evo kako ona opisuje posljednju aktivnost tog studijskog putovanja: obilazak Centra za recikliranje u Ormožu.

Posljednja destinacija trodnevnog studijskog putovanja u Sloveniju (opširnije vidjeti OVDJE, op. ur.), u organizaciji Županijske razvojne agencije (ŽRA) Osječko baranjske županije, bio je slikoviti gradić Ormož, koji je ujedno i sjedište istoimene općine.

Zavod RS za zapošljavanje - Območna služba MariborZavod RS za zapošljavanje - Območna služba MariborOd ponedjeljka do srijede, 9-11. IX. 2019. godine, "Oaza" je sudjelovala na studijskom putovanju u Sloveniju koje je organizirala Javna ustanova Županijska razvojna agencija (ŽRA) Osječko-baranjske županije, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Regionalnim uredom Osijek, Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Osijek i Centrom za poduzetništvo Osijek.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Prenosimo poziv Nogometnog kluba Šparta Beli Manastir:

Volite li nogomet ili ne? Navijate li za nas ili ne? Ovoga puta to nije važno jer je cilj igre veći od nogometa. NK Šparta organizira humanitarnu utakmicu za pomoć našem malom sugrađaninu Robertu Pliglu. Pozivamo sve vas otvorenog srca da se priključite i svojim prisustvom pomognete u prikupljanju novca za njegovo liječenje, a pritom uživate u jedinstvenoj utakmici u kojoj će snage odmjeriti veterani NK Šparta i UCE Brasil.

Utakmica će se odigrati u subotu, 14. IX. 2019. godine, u 17 sati na stadionu u Kneževu. Cijena ulaznice je 15 kuna.

Biciklijada od Belišća, Osijeka i Belog Manastira do Zlatne GredeBiciklijada od Belišća, Osijeka i Belog Manastira do Zlatne GredeSavez sportske rekreacije ''Sport za sve" Osječko-baranjske županije, u suradnji sa Sportskom zajednicom OBŽ, organizira 14. Hrvatski festival biciklističke rekreacije (skraćeno FEBIRE), drugi put u Osječko-baranjskoj županiji (vidjeti prošlogodišnju najavu OVDJE). Aktivnosti Festivala biciklističke rekreacije raspoređene su na tri dana: od 13. do 15. IX. 2019. godine.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok