MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 04 Prosinca 2018

Polaznik Deže Erdeš i predavač Neno RadićPolaznik Deže Erdeš i predavač Neno RadićU mjesecu studenom 2018. godine, u 'Oazinom' dnevnom boravku, održano je ukupno osam sati osnovne informatičke obuke, koju je predavao inženjer informatike Neno Radić. Obuku je pohađao Deže Erdeš iz Karanca, pokazavši zavidno brzo učenje te je bez problema svladao osnovne stvari pa se moglo prijeći na upoznavanje s programom za pretraživanje interneta.

Utorak, 04. 12. 2018.

Rad "Oazine" praonice (XI/2018)

Sušenje veša u potkrovlju Društevog centraSušenje veša u potkrovlju Društevog centraU jedanaestom mjesecu 2018. godine rublje se u "Oazinoj" praonici pralo samo jednom za potrebe Društvenog centra (ručnici i kuhinjske krpe!). Korišten je program od 90°C.

"Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok