MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 20 Listopada 2017

Rezanci sa siromRezanci sa siromUdruga žena "Sretne i spretne" iz Jagodnjaka organizira prezentaciju starih jela pod imenom "Baranjska už'na", koja će se održati u nedjelju, 29. X. 2017. godine, u Etnokući "Sanja" u jagodnjačkoj Ulici Branka Radičevića broj 66 s početkom u 13 sati. Uz kupovinu narukvice po cijeni od samo 30 kuna posjetitelji će moći uživati u svim delicijama koje su pripremile članice te udruge po receptima svojih baka.

Srđan Dvornik, Berto Šalaj, Senada Šelo Šabić, Marko Kovačić, Jelena G. ZloićSrđan Dvornik, Berto Šalaj, Senada Šelo Šabić, Marko Kovačić, Jelena G. ZloićU petak, 20. X. 2017. godine, od 11 do 16 sati, u osječkom Hotelu Waldinger održana je konferencija "Uloga obrazovanja u razvoju demokracije". Konferencija je bila jedna od aktivnosti obrazovnog programa "Demo akademija", koji provodi Volonterski centar Osijek s ciljem osnaživanja građana za sudjelovanje u društvenom razvoju i jačanju demokracije. Na konferenciji je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Projekt 'Nenasilje je baš fora'Projekt 'Nenasilje je baš fora'U petak, 20. X. 2017. godine, na redovitoj dječjoj kreativnoj radionici u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", priređena je u zajedničkom prostoru Društvenog centra izložba dosadašnjih dječjih radova.

Radionicu je vodila Stela Fabijan, a projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Teatar Gaudeamus - ZagrebTeatar Gaudeamus - ZagrebU nedjelju, 22. X. 2017. godine, s početkom u 19 sati, u belomanastirskoj kinodvorani će Teatar Gaudeamus – dramski studio zagrebačkog Centra KNAP – izvesti nagrađivanu predstavu "Doktor Wong" u okviru "8. Festivala kazališnog stvaralaštva Beli Manastir 2017." Na tu predstavu "Oaza" vodi svoje korisnice preko 60 godina kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II".

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok