MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 07 Lipnja 2018

Dio 'Oazine' ekipe prije početka predstaveDio 'Oazine' ekipe prije početka predstave(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Od 1. VI. 2018. godine Mirovna grupa Oaza provodi projekt "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U okviru tog projekta u četvrtak, 7. VI. 2018. godine, "Oazine" aktivistice su – u dogovoru s Centrom za kulturu Grada Belog Manastira – animirale i povele "Oazine" korisnice treće životne dobi na kazališnu monodramu "Samo jedna žena", koja se tog dana, s početkom u 20 sati, prikazivala u belomanastirskoj kinodvorani.

Kliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatu

Od četvrtka do nedjelje, 7-10. VI. 2018. godine, u Osječko-baranjskoj županiji održat će se 13. Hrvatski festival biciklističke rekreacije (skraćeno FEBIRE), s ciljem širenja svijesti o važnosti kretanja i zdravog života. Središnji događaj bit će velika biciklijada, koja se u subotu vozi iz tri grada (Osijeka, Belišća i Belog Manastira), a svima je cilj u Zlatnoj Gredi.

Župna crkva Svetog Martina u Belom ManastiruŽupna crkva Svetog Martina u Belom Manastiru

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok