MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 06 Srpnja 2017

Donacija od 6. VI. 2017. godineDonacija od 6. VI. 2017. godine"Oazina" burza odjeće i obuće od šestom mjesecu 2017. godine djeluje u okviru novog "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Roba je od donatora preuzimana 30 puta, a korisnicima izdavana 58 puta.

Burza je donijela odluku da od ovog mjeseca može preuzimati samo sezonsku robu jer je nastala situacije da na lageru ima dosta zimskih kapute koje sada nitko neće, a nema npr. majica s kratkim rukavima. Zato su "Oazine" zaposlenice zimsku odjeću i obuću pakovale u kutije i vreće, lijepili ih te označavale kao "zimsko" i odlagale u skladišni prostor u garaža u dvorištu Društvenog centra. Dosta odjeće je i otpisano jer je dugo stajala i zauzimala prostor, a korisnicima nije od koristi (cipele na štikle, svečane košulje i sl.).

Spomen-šalice za učesnike dječjih radionicaSpomen-šalice za učesnike dječjih radionica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U šestom mjesecu 2017. godine održano je pet "Oazinih" dječjih kreativnih radionica u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Održavane su u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodila ih je Stela Fabijan.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok