MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Galerije

Izrada različitih likova od kantica za smećeIzrada različitih likova od kantica za smeće(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 12. IV. 2019. godine, s početkom u 17 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je druga zabavna radionica za djecu u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je održala Sandra Kušenić uz pomoć mladog volontera Ozrena Malinića.

U petak, 12. IV. 2019. godine, s početkom u 13 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira održan je sastanak Partnerstva za Intervencijski plan Grada Belog Manastira i Općine Darda. Tema sastanka bila je napredak Intervencijskog plana, odn. izvještaj o projektima koji se provode i koji se planiraju prijaviti. Sastanak su vodile pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo i stambeno-komunalne poslove Kornelija Pacanović Zvečevac i voditeljica Pododjela za nominiranje i upravljanje projektima Laura Blagus Tenjeri. Na sastanku je bilo 11 od 30 pozvanih osoba. "Oazu" je predstavljala Sandra Kušenić.

Priprema za pranjePriprema za pranjeU trećem mjesecu 2019. godine veš se u "Oazinoj" praonici prao svega jednom to samo za potrebe Društvenog centra. Koristio se program otkuhavanja na 90 °C.

"Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok