MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Galerije

Spaljivanje fašnikaSpaljivanje fašnika(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje; videozapisi ovdje i ovdje)

U subotu, 10. II. 2018. godine, s početkom u 12 sati, u Branjinom Vrhu održano je jedanaesto po redu "Pokladno jahanje", koje je organizirala Konjogojska udruga "Baranja". U jahanju su učestvovala 53 konja i jahača u narodnim nošnjama, koji su skupa s bušama i gostima – po starinskom običaju – obilazili postaje po selu. A na tim postajama dočekivali su ih ljubazni seoski domaćini sa stolovima prepunim raznih pića (vina, rakije i sokova), suhomesnatih proizvoda, sira i kolača.

Logo 'BaranjaMedije'Logo 'BaranjaMedije'Na svojoj fejsbukovskoj stranici, web-portal "BaranjaMedija" u prošloj, 2017. godini objavio je 1.058 članaka, što je prosječno 3 članka dnevno, potom 228 fotoalbuma s 15.805 fotografija (prosječno 69 fotografija po fotoalbumu) te 176 videozapisa u ukupnom trajanju preko osam sati.

Objavljenim fotografijama u fotoalbumima treba pribrojiti i fotografije objavljene uz članke, tako da je to preko 16.800 objavljenih fotografija. Urednik i jedini novinar tog web-portala Rajko Cicak u svom godišnjem izvještaju navodi i broj članaka po mjesecima: siječanj (68), veljača (61), ožujak (65), travanj (75), svibanj (88), lipanj (92), srpanj (83), kolovoz (45), rujan (82), listopad (126), studeni (148) i prosinac (193).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok